Rendelési idők és orvosaink

FIGYELEM! Július 1. Semmelweis Nap! Rendelés nincs, a szakrendelők is zárva lesznek, a kórházakban ügyeleti rend szerint dolgoznak!!
A NYÁRI ÖSSZEVONT RENDELÉSEK ALATT HA SAJÁT ORVOS NEM RENDEL, KÉRJÜK A HELYETTEST AZ EREDETI RENDELÉSI IDŐ ALATT KERESSÉK! SEGÍTSÉGÜKET KÖSZÖNJÜK!!

TELEFON VONALAINK TÚLTERHELTSÉGE MIATT KÉRJÜK SZÍVES TÜRELMÜKET!

Orvosaink nagy része e-mailben is elérhető (lásd lejjebb)!!

Kérjük vegyék figyelembe a táblázatban feltüntetett telefonos időpontokat, ezen kívül eső rendelési időben betegvizsgálat, illetve adminisztratív feladatok miatt nem áll módunkban a telefont felvenni.

FIGYELEM !! VÁLTOZÁS!  Dr Ihm Zsófia KEDDI rendelési idejében a telefon hívásokra csak 9-11-ig tudunk válaszolni!

Beteg rendelés: Beteg gyermekek, fiatalok ellátása.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ által 2021.06.18án, 369821/2021/EÜIG iktatószámon kiadott rendelkezése értelmében: “… Indokolt, hogy a légúti panaszokkal rendelkező és/vagy lázas beteg személyes megjelenés helyett először telefonon vegye fel a kapcsolatot a betegellátóval. Javasolt a rendelési időben – a sürgősségi esetek kivételével előjegyzési rend szerint fogadni a betegeket annak érdekében, hogy tervezett betegellátás keretén belül a praxisok szűrési, gondozási tevékenysége és a jogszabályok által előírt infekciókontroll valósuljon meg.”

Tanácsadás: Nem lázas, hurutmentes gyermekkel jelentkezzenek!

Központi telefonszám:  +36 1 418-2228  (recepción cseng, ezen osztozik egyszerre több rendelés, ezért gyakran foglalt).

Orvosaink HÉTKÖZNAPOKON az alábbi módokon is elérhető:

Dr. Póta Magdolna:           +36 20 534 2008

Dr. Mórik Zsuzsanna:    morikzsuzsanna5@gmail.com          (további elérhetőség a saját fül alatt)

Dr. Pataki Erika:              patakipraxis@gmail.com

Dr. Király Balázs:            praxis@kiralydoktor.hu                     (további részletek a kiralydoktor.hu honlapon)

Dr. Ihm Zsófia:                doktorihm@gmail.com                      (messenger: facebook.com/doktorihm )