Rendelési idők és orvosaink

2021. szeptember 16-17-én (csütörtökön és pénteken)
Dr. Ihm Zsófia és Dr. Király Balázs továbbképzésen lesznek.

Helyettes ovosok: 09.16-án Dr. Póta Magdolna 15-17 óra között, 09.17-én Dr. Pataki Erika 12-14 óra között.

Beteg rendelés: Beteg gyermekek, fiatalok ellátása.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ által 2021.06.18án, 369821/2021/EÜIG iktatószámon kiadott rendelkezése értelmében: “… Indokolt, hogy a légúti panaszokkal rendelkező és/vagy lázas beteg személyes megjelenés helyett először telefonon vegye fel a kapcsolatot a betegellátóval. Javasolt a rendelési időben – a sürgősségi esetek kivételével előjegyzési rend szerint fogadni a betegeket annak érdekében, hogy tervezett betegellátás keretén belül a praxisok szűrési, gondozási tevékenysége és a jogszabályok által előírt infekciókontroll valósuljon meg.”

Tanácsadás: Nem lázas, hurutmentes gyermekkel jelentkezzenek!

Dr. Póta Magdolna, dr. Pataki Erika, dr. Ihm Zsófia gyermekorvosokat rendelési idő alatt a +361418-2228 telefonon tudják elérni.

Dr. Ihm Zsófia hétköznapokon az alábbiak egyikén is elérhető: e-mail: doktorihm@gmail.com , messengeren: facebook.com/doktorihm

Dr. Mórik Zsuzsanna beteg-rendeléseire már itt a honlapon az alábbi gombra kattintva is foglalhatnak időpontot és kaphatnak információt a rendelésekkel kapcsolatban.