Rendelési idők és orvosaink

Szeptember 23-án Dr Mórik Zsuzsánna nem rendel, helyettese Dr Póta Magdolna sürgős esetben 8-10 h között telefonon elérhető.
Figyelem! A rendelő központi telefonszáma megváltozik, a régi szám nemsokára megszűnik!!

ÚJ TELEFONSZÁM: +36 1 5060-190

TELEFON VONALAINK TÚLTERHELTSÉGE MIATT KÉRJÜK SZÍVES TÜRELMÜKET!

Orvosaink nagy része e-mailben is elérhető (lásd lejjebb)!!
Kérjük vegyék figyelembe a táblázatban FELTÜNTETETT TELEFONOS IDŐPONTOKAT, ezen kívül eső rendelési időben betegvizsgálat, illetve adminisztratív feladatok miatt nem áll módunkban a telefont felvenni.

Beteg rendelés: Beteg gyermekek, fiatalok ellátása.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ által 2022.06.30-án 363601/2022/EÜIG iktatószámon kiadott rendelkezése értelmében: “…az alapellátásban a betegellátást, illetve a betegekkel való személyes találkozást korlátozó intézkedés nincs hatályban.”

Azonban a Zsókavár Rendelőn belül továbbra is indokoltnak tartjuk, hogy személyes megjelenés helyett először telefonon, vagy írásban vegyék fel a kapcsolatot a háziorvossal. Rendelési időben – a sürgősségi esetek kivételével előjegyzési rend szerint fogadjuk a betegeket annak érdekében, hogy megelőzzük a váróterem túlzsúfoltságát és megvalósítsuk a megfelelő infekciókontrollt.

Tanácsadás: Nem lázas, hurutmentes gyermekkel jelentkezzenek!

Központi telefonszám:  +36 1 5060-190

Orvosaink HÉTKÖZNAPOKON az alábbi módokon is elérhető:

Dr. Póta Magdolna:           +36 20 534 2008

Dr. Mórik Zsuzsanna:    morikzsuzsanna5@gmail.com          (további elérhetőség a saját fül alatt)

Dr. Pataki Erika:              patakipraxis@gmail.com

Dr. Király Balázs:            praxis@kiralydoktor.hu                     (további részletek a kiralydoktor.hu honlapon)

Dr. Ihm Zsófia:                doktorihm@gmail.com                      (messenger: facebook.com/doktorihm )