Dr. Király Balázs rendelése

Kedves Szülők!

portréKBReméljük, hogy új időpontfoglaló rendszerünkkel tovább tudjuk javítani az ellátás színvonalát. jelenleg csak a betegrendelésre, a későbbiekben a tanácsadásra is lehet itt foglalni. Az időpontok száma sajnos nem végtelen. Kérjük türelmüket, megértésüket, ha nem sikerül időpontot foglalni. Amennyiben valaki nem jelenik meg a foglalt időpontban, és nem jelzi időben, hogy nem tud jönni, illetve nem mondja le az időpontot, regisztrációját törölhetjük. Kérem, hogy a legkritikusabb hétfő délutáni rendelésre lehetőleg csak halaszthatatlan bajjal foglaljanak időpontot. Bármilyen kérésre, kérdésre szívesen válaszolunk, bátran használják az üzenetküldés gombot.  Terike továbbra is elérhető,  hétköznapokon 8-16 között a +36706126473 telefonon.

Megjegyzés a foglaló felülethez: az okostelefonos változat jobban illeszkedik a különböző méretű kisebb képernyőkhöz, viszont egyszerre csak egy nap időpontjai látszanak. A másik változat csak nagyobb képernyőn fér el jól, viszont egy egész hét időpontjai látszódnak egyszerre. (Egyébként egy tablet képernyőmérete már jó lehet ehhez, de akár a telefon is, ha oldalra fordítjuk.)

Kérjük, hogy foglaláskor a megjegyzésben adják meg a gyermek nevét. (Tehát nem szükséges regisztrációkor a saját nevünk helyett a gyermekét adni meg.)

Időpontfoglalás (nagyobb képernyős eszközzel)